Limträ av högsta kvalitet för säkert byggande

Med limträ så kan ni bygga bättre säkrare och mer effektivt. Vänd dig till oss på Byggkomponenter i Falun för att få limträ som verkligen håller måttet. Vår tillverkning är kvalitetssäkrad och håller den bästa standarden.

Vi har erfarenhet av att bygga stora och komplicerade lokaler. Med vårt limträ så får ni en konstruktion som står sig över lång tid. Ni får ett material som är snyggt estetiskt samtidigt som det har en utmärkt hållfasthet.

Limträ klarar svåra miljöer mycket bättre än de flesta andra material. Fiberriktningen i limträ går parallellt med längden. Det är flera lameller av trä som har sammanfogats för att skapa ett utmärkt byggmaterial som klarar stora påfrestningar.

Många fördelar

Med limträ så får du ett material som är mycket hållbart och flexibelt. Byggnadens förutsättningar ställer höga krav på konstruktionsmaterialet. Med limträ så kan du få specialdesignat material som passar alldeles perfekt för det du tillverkar. Dessutom är det miljövänligt eftersom det är återvinningsbart, det talar alltså vårt tidevarvs språk om att hålla en etiskt medveten byggnadspolitik när det kommer till material.

Limträ är ett konstruktionsmaterial och tillverkas i flera olika hållfasthetsklasser. Tillverkningsstandarden för den svenska marknaden är en hållfasthetsklass som benämns: GL30. Vissa limträbalkar tillverkas genom klyvning av limträbalkar i klass GL30 och får då hållfasthetsklass GL28.

Erfarenhet för er trygghet

Vi på byggkomponenter i Falun har lång och fackmannamässig erfarenhet av att tillverka limträ. Hos oss möter du ett klassiskt och professionellt tillverkningssätt som kombinerar med ett kunnande om de senaste metoderna och teknikerna.

Genom att välja våra produkter så kan ni känna er trygga att ha gjort ett säkert val för att ert bygge eller projekt ska stå sig över lång tid.

Om du vill läsa mer om detta så kan du klicka här! Läs mer!

 

Limträ