Lagerhall i limträ för lång hållbarhet

Vi bygger din lagerhall i limträ snabbt, effektivt och till ett bra pris. Hos oss på Byggkomponenter i Falun så möter ni byggare som har lång erfarenhet av att bygga olika sorters lokaler.

Genom att använda limträ så kan vi utföra arbeten snabbare och billigare än om det skulle göras med andra material. Limträ är en mycket snillrik uppfinning som går ut på att flera element av trä som har sammanfogats med fiberriktningen mot längden. Detta ger ett mycket hållfast material som är billigt att transportera.

Enkelt att bygga med

Limträ går att tillverka varje del unik så att vi kan möta alla kunders behov. När materialet är tillverkat så går det snabbt för fackman att montera den färdiga stommen. Sedan är det bara att sätta på fasaden och byggnaden är färdig.

Vi har arbetat med att bygga olika lagerhall och andra lokaler för kunder under en lång tid. Genom vår erfarenhet och kunnande så kan ni känna er trygga med att få en lagerhall som håller måttet och står för lång tid.

Andra fördelar med limträ

Limträ har många fördelar i förhållande till andra byggmaterial. Det är flexibelt och billigt. Det är också brandsäkrare än många andra material eftersom det inte kollapsar under en eldsvåda, utan snarare kolnar. Det är också ett miljövänligt alternativ då det är återvinningsbart och naturprodukten kommer från den svenska skogen. Genom ett hållbart skogsbruk så kommer vi att kunna fortsätta tillverka limträ och byggnader under lång tid.

Funderar ni på att bygga en lagerhall, kontakta då oss på Byggkomponenter i Falun för att veta mer. Vi kan berätta om hur vi skulle göra för att bygga er lagerhall.

Lagerhall