En kvalitetssäker maskinhall till ett bra pris

När du bygger en maskinhall så ställs du inför stora krav när det kommer till byggnadsmaterial och konstruktion. Vi på Byggkomponenter i Falun bygger maskinhallar för alla kunder och behov.

Vi hjälper er att bygga en maskinhall till ett bra pris utan att tumma på säkerhet och kvalitet. När ni väljer oss som entreprenörer för ert byggprojekt så ska ni känna er säkra på att det färdiga resultatet kommer att stå över lång tid.

Bygga med limträ

Genom att konstruera en maskinhall med limträ så får ni ett hållbart som är mycket god. Limträ är i relation till sin egen vikt bättre än betong och stål. Det är dessutom billigare att frakta och vi kan med fackmannamässiga metoder själva tillverka limträ för er maskinhall. Det gör att vi kan möta era önskemål på detaljnivå och därigenom bygga en maskinhall som passar er och ert företag.

När du väljer att bygga en maskinhall med limträ så går det också snabbare att bygga. Det flexibla materialet gör att vi på en kort tid kan färdigmontera er maskinhall.

Flera fördelar

Limträ har flera andra fördelar än bara pris och hållfasthet. Det är bland annat miljövänligt, eftersom det är återvinningsbart. Det är också brandsäkrare än flera andra material. När limträ tar eld så kollapsar det inte som virke annars tenderar att göra. Detta gör att material som maskiner och annat kan eventuellt räddas när eldsvådan är släckt.

Funderar du på att bygga en funktionell maskinhall som står sig över lång tid. En hall som är billig och samtidigt fyller dina behov. Hör av dig till oss på Maskinkomponenter i Falun.

 

maskinhall