Djurstall i limträ för säkert och kvalitativt byggande

Behöver ni ett djurstall som är billigt, snabbmonterat men också står länge? Då ska ni vända er till oss på Byggkomponenter i Falun. Vi har lång erfarenhet av att bygga stall i limträ.

Genom att välja limträ som konstruktionsmaterial till ert djurstall så får ni en byggnad som håller måttet. Limträ är ett material som är bättre än stål och betong i förhållande till sin egen vikt. Det är också brandsäkert. Därför är det ett mycket populärt material att använda när det ska byggas lokaler för djur och människor att vistas i.

Enklare att bygga

Genom limträ så kan vi skapa delar som är speciellt framtagna för att möta era behov. Det är ett material som är lätt och därför billigare att transportera än till exempel stål och betong. Delarna är också enkla att sätta samman och arbetstiden blir på det sättet mycket kortare.

Så vill du ha ett djurstall som är billigt utan att tumma på kvalitet och säkerhet så ska du välja ett djurstall i limträ från oss på Byggkomponenter i Falun. Vi har lång erfarenhet av att bygga stall och liknande byggnader.

Stort kunnande för er säkerhet

Hos oss möter traditionellt hantverkskunnande den moderna tidens krav på teknik och nya metoder. Vi har byggt och hjälpt kunder med djurstall i olika storlekar och för olika behov under lång tid. Med ett djurstall från oss så kan ni och era djur känna er trygga, årets alla årstider många år framöver.

Med limträ så får ni ett konstruktionsmaterial som är miljövänligt, eftersom det är återvinningsbart. Det är också brandsäkert eftersom materialet inte kollapsar vid en eldsvåda, det är därför säkrare än många andra byggnadsmaterial.

Kolla på bilder här!

Djurstall